• Gratis verzending vanaf € 75
 • Geld terug bij retourneren
 • send with love


  Verzenden, afhalen lockers & retourneren

  6. VERZENDING

  6.1.  Voordat onze artikelen worden klaargemaakt voor verzending worden zij steeds onderworpen aan een strenge voorafgaande controle. Onze artikelen worden verpakt met grote zorg om het risico op beschadiging tijdens het vervoer te minimaliseren. Er worden eveneens foto’s genomen van deze artikelen om later in geval van discussie te kunnen vergelijken met geretourneerde stukken.

  6.2.  Voor het verzenden van onze artikelen doen wij beroep op Bpost. Op werkdagen zal de verzending normaliter 2-3 werkdagen bedragen. Indien u een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag zal deze termijn een aanvang nemen op de eerstvolgende werkdag.

  6.3.  Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de levering in geval van een fout door Bpost. Indien bestelde artikelen in geval van overmacht verloren gaan, zijn wij eveneens niet aansprakelijk.

  6.4.  Indien wij zelf een fout hebben gemaakt bij het verzenden van de artikelen wordt de consument voor dit ongemak gecompenseerd met een waardebon voor onze webshop ter waarde van het bedrag van de geplaatste bestelling, inclusief verzendingskosten.

  6.5.  Indien u de levering van de artikelen niet zelf kan aanvaarden, wordt het pakje door de bezorgdienst overgedragen naar het dichtstbijzijnde postpunt. In dit geval zal u het pakje daar zelf moeten afhalen.

   

  7. RETOURNEREN

  7.1.  Geretourneerde artikelen worden steeds grondig geïnspecteerd en vergeleken met het fotografisch materiaal daterend van voor de verzending. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen het retourneren van artikelen waarmee de consument niet tevreden is enerzijds (zie 7.2.) en het retourneren van foute leveringen anderzijds (zie 7.3.).

  7.2.  Indien u niet tevreden bent met de geleverde artikelen is het mogelijk om ze te retourneren. Het retourneren is slechts mogelijk indien CUMULATIEF is voldaan aan volgende voorwaarden:

  • Retourneren dient steeds te gebeuren binnen een termijn van 7 dagen na ontvangst van het artikel;
  • Het etiket of prijskaartje is nog steeds bevestigd aan het artikel;
  • Artikelen die door uzelf werden beschadigd of vuil gemaakt, worden niet geaccepteerd;
  • Het is slechts mogelijk om gepaste artikelen te retourneren. Gedragen of gebruikte artikelen komen niet in aanmerking;
  • Het artikel dient te worden opgestuurd met de originele pakbon.

  7.3.  Indien u tot de conclusie komt dat een fout artikel werd geleverd, kan u met ons contact opnemen via onze contactmodule op de website, via onze Facebookpagina ‘Laperla, Laperla’ of door een e-mail te sturen naar [email protected]. In uw bericht geeft u een duidelijke omschrijving van de fout in het geleverde artikel.

  7.4.  Alleen wanneer geretourneerde artikelen voldoen aan bovenstaande voorwaarden komen zij in aanmerking voor een correcte retourzending. Indien wij bevestigen dat het gaat om een beschadigd of fout artikel zullen het bedrag van aankoop en de verzendingskosten worden teruggestort op het rekeningnummer van de consument.

  7.5.  De kosten van retour worden volledig gedragen door de consument. Indien bij de ontvangst van een geretourneerd artikel echter wordt vastgesteld dat het daadwerkelijk gaat om een beschadigd of verkeerd artikel zullen de kosten van retour aan de consument worden terugbetaald.

  8 afhalen lockers 

  8.1 kies je voor optie afhalen lockers 

  dan ben je verplicht om deze af te halen binnen de 48 uur na ontvangen van sms.

  indien dit niet gebeurd komt er een meerprijs van 10€ bij om het leeghalen van de lockers en opnieuw contact met jullie op te nemen wegens niet afhalen. 

  8.2 het retourneren van artikelen die afgehaald zijn in de lockers kan enkel in de winkel zelf of verzending. 

  dit binnen de 7 dagen na ontvangst. 

  8.3 het aankoop bedrag wordt bij retourneren steeds terug betaald als het naar ons wordt verzonden. 

  omruilen van artikel naar een andere maat, kleur enz is ook mogelijk in onze winkel. 

   

   

   

   

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »